Mijn naam is Channa de Vries 35 jaar oud.

Mijn basis ligt in de Zaanstreek waar ik altijd met veel plezier heb gewoond.

Inmiddels is Wormer de plek waar ik gelukkig ben en samen met mijn prachtige dochtertje woon.  

Van jongs af aan wist ik dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden en dat deze droom op een dag uit zou komen. 

Inmiddels is er door mijn levenservaring een extra passie bijgekomen. "het coaching van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt". Het begeleiden van mensen in een bijstandssituatie. Terug gaan naar de basis, waar kom ik vandaan, maar vooral waar wil ik naartoe. Wat voor stappen moeten daar voor gezet worden en hoe bewandel ik deze paden. Dit alles met het doel, de afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen. 

Tijd om mijn dromen te leven.

Met mijn kennis, ervaring en wetenschap van mijn eigen chronische bindweefsel aandoening, wil ik mensen helpen positief in het leven te laten staan en de juiste balans te vinden tussen zelfredzaamheid en innerlijke/uiterlijke schoonheid.

In 2012 heb ik mijn diploma tot schoonheidsspecialiste behaald aan de “Haarlemse Akademie”te Uitgeest. In 2014 heb ik zelf mogen ervaren dat een biodetox kuur zowel lichamelijke, geestelijke als uiterlijk zo veel positieve effecten met zich meebrengt en dat het je net dat zetje geeft wat je vaak nodig hebt. Dit heeft erin geresulteerd dat ik in 2015 via Frie-Vit gecertificeerd ben tot detox coach.

Voor mij was dit het eerder ontbrekende puzzel stukje om een mooi en compleet bedrijf op te zetten gericht op balans, innerlijke en uiterlijke schoonheid.

In 2017 ben ik met een pilot gestart in de gemeente Wormerland als ervaringsdeskundige Participatiecoach. Daarvoor heb ik 4 jaar deelgenomen aan de ASD Raad van de Gemeente Wormerland en mijn kennis en ervaring opgedaan in de praktijk. Sinds 2018 ben ik begonnen als Participatiecoach.

Ik hoop u graag te mogen ontvangen bij  Channa for Care